ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ
ΥΛΙΚΑ
2 γιαουρτάκια πλήρες στραγγιστό
4 αυγά
250 γρ. φέτα
250 γρ. (1 πακετάκι) μείγμα τριμμένων τυριών
125 γρ. βούτυρο
πιπέρι (κατά βούληση)
1/2 ποτήρι αγελαδινό γάλα πλήρες
100 γρ. αλεύρι φαρίνα κόκκινη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Λιώνουμε το βούτυρο, θρυμματίζουμε τη φέτα και χτυπάμε στο μίξερ (με το φτερό) όλα τα υλικά μαζί εκτός από το αλεύρι μέχρι να βγει ένα μείγμα πηχτό αρκετά. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι, συνεχίζουμε για λίγο το ανακάτεμα και αδειάζουμε το όλον σε ένα ελαφρώς βουτυρομένο σκέυος. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις μέχρι να ροδίσει το μείγμα μας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου