Καλαμαράδα
Χρόνος προετοιμασίας: 20΄, Χρόνος παρασκευής: περίπου 10΄
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
400 γρ. καλαμαράκια
50ml ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο
λίγη γλυκιά και λίγη καυτερή πάπρικα
3 ώριμες ντομάτες
αλάτι και λίγο πιπέρι
3-4 κλωνάρια φρέσκου βασιλικού
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Προετοιμασία υλικών:
Προετοιμασία υλικών:
- καθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα κόβουμε σε λεπές ροδέλες και τα σκουπίζουμε πολύ καλά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας
- λιώνουμε στην πρέσα τις σκελίδες σκόρδου
- ξεφλουδίζουμε τις ντομάτε, τις ψιλοκόβουμε και πετάμε τα σποράκια τους
- ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια του βασιλικού
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου