Μοσχάρι στην κατσαρόλα με μήλα και μπίρα
Χρόνος ετοιμασίας: 20΄, Χρόνος παρασκευής: περίπου 2 ώρες
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
1.200γρ. μοσχάρι από ελιά
50ml ελαιόλαδο
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 καρότα
3 κουτ.σούπας μέλι
2 κουτάκια μπίρα
150ml νερό
6 μεγάλα κόκκινα μήλα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ
Προετοιμασία των υλικών:
Προετοιμασία των υλικών:
- Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια τύπου μπουκιάς.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα σε αρκετά λεπτές ροδέλες.
- Καθαρίζουμε τα μήλα, αφαιρούμε τα κουκούτσια τους και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.
Συνοδευτικό: Θα ταίριαζε πολύ ένα λευκό ρύζι, ή ένας πουρές πατάτας.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου